«ЗА НАС ГРУЗИНИ ПРИЇХАЛИ ВОЮВАТИ, А Я БУДУ ВДОМА СИДІТИ!?»

98

У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку пам’яті загиблому Герою Олегу Львовському. ЇЇ встановили на фасаді ліцею №7, де навчався Захисник. Відповідно Указу Президента йому присвоєно Орден за мужність III ступеня (посмертно).

Народився та виріс Олег Львовський у Кам’янці-Подільському. З 1991 по 1995 рік був тренером з фехтування в ДЮСШ. До повномасштабного вторгнення працював в КП «Міськтепловоденергія» на посаді охоронця. Добровільно вступив до лав Збройних Сил України, був солдатом саперної бригади військової частини А2641. Неодноразово брав участь у важких боях на Сході.

Меморіальну дошку пам’яті Олегу Львовському відкрили на фасаді ліцею №7, де навчався Захисник. Загинув Герой 25 липня минулого року від мінометного обстрілу під селом Іванівське неподалік Бахмуту.

Рішенням 32 сесії Кам’янець-Подільської міської ради Олегу Львовському присвоєно звання “Почесний громадянин міста Кам’янець-Подільського” (посмертно). Вічна пам’ять Герою, що поклав життя за Україну. Пам’ятаймо якою цінною виборюється свобода.

" " " "