ЗА ПОКЛИКОМ СЕРЦЯ

146

Не заради відзнак, а за покликом серця. 14 березня в Україні відзначають день українського добровольця. Саме в цей день, 10 років тому, перші 500 добровольців вирушили на тренувальну базу у Нових Петрівцях.

І для того аби вгамувати біль та подарувати дітям та онукам мирне майбутнє, у стрій з відставки, повернувся професійний військовослужбовець Максим.

Наймолодшим у громаді воїном – добровольцем був Назар Якубовський. У 2014 році хлопцю виповнилось 17. Додавши собі віку той почав службу у батальйоні Айдар. Загинув на Луганщині. Він, не шукав відмовок, а з гордістю вступив у бій із окупантами. 374 захисника, стільки синів у бою втратила Хмельницька громада.

Спочатку чоловік, потім син, а далі і сама Ірина пішла захищати Україну за власною волею. Першими на шляху захисниці була організація парамедиків Госпітальєри, далі- українська добровольча армія.

Триматись разом та завжди підтримувати один одного. Саме це допомагає захисникам боротися. За принципом незламного ядра службу разом із побратимами ніс Леонід Бажан.

І як би важко не було та вдома завжди чекають. Чекає свого коханого із війни і пані Тетяна. Її найдорожчий захисник встав до лав оборони 24 лютого.

" " " "