ЗА ЗДОБУТКИ У СПОРТІ. КРАЩІ СПОРТСМЕНИ ОТРИМАЛИ ПРЕМІЇ ВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ

282

Премії міського голови отримали спортсмени та тренери Хмельницької громади. Адже усі вони представляють нашу країну на міжнародній арені. А це велика відповідальність у час війни. Готуватись до змагань спортсменам через обстріли та тривоги теж непросто. Та скарбниця нагород рясніє високими нагородами.

11-річна спортсменка Олександра Шмалій здобула золото у фінальному поєдинку із представницею Боснії і Герцеговини. Змагання проходили у жовтні минулого року в Сербії. Нині ж дівчина отримала премію за успіхи в спорті від міського голови. Каже, навіть невдачі мотивують тренуватись.

Ще один представник молодої еліти спортсменів – 15 річний Максим Полосенко. Хлопець займається кікбоксингом з 4 років. Має багато нагород та чудову мотивацію, а тренер у хлопця – батько.

Дмитро Полосенко за свою кар’єру виховав не одного призера. І досі продовжує боротьбу у ринзі.

Загалом, за результатами здобутків минулого року 30 спортсменів та 25 тренерів отримали премії міського голови. Представляти Україну на міжнародній арені тепер надвідповідально –  це вчергове нагадує світу про нашу боротьбу.

За словами міського голови, реконструкція спортивних об’єктів під час великої війни на паузі. Адже усі ресурси спрямовують на армію.

" " " "