ЗАХИСТИ УКРАЇНУ

281

Полігон, військова форма та зброя. Стартував третій етап реалізації проекту Поділля Мрій від благодійного фонду «Сергія Лабазюка Ми поруч» ЗахисТИУкраїну. Він передбачає ознайомлення учнів вищих професійних училищ із службою українських захисників.

З початком повномасштабного вторгнення навчальні заклади приділили велику увагу військовим знанням учнів. А такі поїздки на полігон допомагають дітям на повну відчути, що таке служба та захист держави, каже викладач одного із закладів освіти.

Учні розповідають, завдяки поїздці дізнались як реагувати на підозрілі сторонні предмети, користуватись зброєю, а найбільше сподобалась робота службових собак

На закінчення насиченого екскурсійного дня учні відвідали урок захисту України. Прикордонники впевненні, знання, які учні отримали, обов’язково їм знадобляться.

Зараз як ніколи важливо підтримати патріотизм у дітей. Тож дорослі повинні знайомити із військовою справою та волонтерством всіх українців, починаючи з найменших, наголошує народний депутат України Сергій Лабазюк.

Така поїздка на полігон для учнів вищих професійних училищ не перша і точно не остання. Уроки патріотизму будуть продовжуватися й надалі. Адже лише свідоме та обізнане покоління зможе протистояти загарбникам та перемогти у боротьбі за мирне життя.

" " " "