ЗАЛІЗНІ ЛАСТІВКИ ДЛЯ ЗАХИСНИКІВ

248

Задовольнити потребу транспорті. Українські захисники продовжують тримати оборону, тож для швидкого переміщення між позиціями та для евакуації поранених військові потребують автомобілі. Чергові повнопривідні автівки для однієї із найбільших гірськоштурмових бригад, котра боронить Україну на нулю, передали Сергій та Віолета Лабазюки.

Окрім транспорту для військових волонтери сформували й необхідну провізію, зокрема продукти харчування довготривалого зберігання, буржуйки, окопні свічик та медичні препарати.

Долучилась до закупівлі автівок і компанія Вітагро Партнер. У такий нелегкий час компанія допомагає агровиробникам отримувати кращі врожаї, сплачує всі податки, надає робочі місця, а також активно долучається до волонтерства.

Підтримка військових не повинна зменшуватися, а тільки набирати обертів, адже саме захисники забезпечують нам мир та спокій незважаючи ні на що, наголошує голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк. За її сприяння, було відремонтовано медичне авто, яке також буде доставлено на фронт.

Вже до Нового року українські захисники гірсько-штурмової бригади отримають залізні ластівки і зможуть вдвічі швидше виконувати бойові завдання.

" " " "