ЖИТЛО ДЛЯ ВПО

118

Небо і земля. Саме так порівнюють своє житло із щойно відремонтованим помешканням вимушені переселенці з міста Бахмут. Вже тривалий час Сергій та Вікторія стоять у черзі на житло.

53 кімнати гуртожиткового типу та 22 окремі квартири облаштували для внутрішньо-переміщених осіб за двома адресами. Вартість майже 1,5 мільйона євро. Всі ремонті роботи були виконані за кошти Європейського союзу з дотриманням європейських вимог. Реалізувати проект вдалось завдяки організації НЕФКО.

В рамках реалізації програми було капітально відремонтовано два поверхи будівлі гуртожитку на Інституській та проведено реконструкцію нежитлової будівлі на вулиці Кам’янецькій. Житлові приміщення оснащені всіма меблями, сантехнікою, та побутовими пристроями.

Наразі у черзі на житло близько тисячі переселенців. Вмістити два об’єкти можуть приблизно 220 людей. Першочергове право на житло мають родини-переселенці, члени яких діючі військовослужбовці.

Всі роботи вже завершенні, житло повністю готове до заселення, тож його очікують найближчими тижнями. А терміни проживання мешканці обирають на власний розсуд.

" " " "