Мітинг у Хмельницькому: активісти обурююються діями влади

Сьогодні, 9 липня, під стінами Хмельницької міської ради відбувся мітинг проти заступника хмельницького міського голови В.Новачка

617

Його організаторами виступили активісти організації «Демократична сокира». Вони висловлювали своє обурення станом Майданом Незалежності та його неякісним ремонтом. Крім того, активісти справедливо обурювалися словами заступника Хмельницького міського голови Василя Новачка, який сказав, що теперішній вигляд вищеназваної площі – це нормально. Хоча ремонт неякісний, та коштував міському бюджету  – 170 грн за квадратний метр.

Активісти зазначають, що хотіли поговорити з Василем Новачком,  висловити свою думку щодо його висловлювань та роботи на посаді начальника Департаменту інфраструктури.

Проте  на Майдані Незалежності відбувалися дивні речі.

Коли учасники акції збиралися біля  міської ради, повз них непевною ходою прошкандибали  не зовсім  тверезі люди, які пішли мітингувати з нашвидкоруч зробленими афішками. Жодного стосунку до заявленого мітингу ці особи не мали. Тому обуренню представників «Демократичної сокири» не було меж. Вони одразу ж повідомили про це в поліцію.

Отож, під стінами міської ради відбувався ще один паралельний мітинг. Його учасники, яких ДЕМсокирівці назвали «алкоактивістами», запевняли, що їх проплатили саме члени організації «Демократична сокира». Однак, не могли назвати та показати жодного з активістів цієї організації. Найприкріше те, що справжнім організаторам мітингу так і не вдалося поспілкуватися з паном Василем Новачком.

 

Чиновник обрав паралельний мітинг, хоча там йому жодних питань не ставили. Активісти «Демократичної сокири» вважають,що цей мітинг був провокативним. І не збираються зупинятися, поки не отримають відповіді на свої вимоги.

 

 

" " " "