Мітинги під міськрадою у Кам’янці-Подільському: меру роблять мерву

Під час сесії міської ради дві групи людей мітингують "за" і "проти" обраного голови

1411

Сьогодні в Кам’янці проходить сесія міськради, на якій розглядатимуть кадрові питання. Мер Михайло Посітко намагається сформувати свою команду у міськвиконкомі.

Водночас під стінами міськради пройшли мітинги як прибічників нового очільника міста, так і його опонентів, повідомляє xm-inside.

Прибічники Посітка прийшли до будівлі міського парламенту із гаслом “Мер проти мафії. Вони забирають наше майбутнє!”. У компанії соратників міського голови – Ігор Сабій, знаний як один із найактивніших колишніх депутатів Хмельницької облради та колишній очільник обласної організації ВО “Свобода” на Київщині.

Опонували їм прибічники колишнього нардепа Володимира Мельниченка, який також мріяв на минулих виборах про “мерське” крісло, але програв своєму опоненту. Мельниченко записав відеозвернення до кам’янчан, в якому заявив, що Посітко намагається створити у Кам’янці-Подільському мафіозний клан і прагне привести до влади “політичний нафталін”.

Дивіться також: Скарга Президенту: у Кам’янець-Подільському – політичне протистояння

Окремою групою прийшли до міськради представники сільських громад, які географічно та адміністративно увійшли до складу  міської ОТГ. Вони вимагають зберегти за ними нажите комунальне майно, а також хочуть підтримати своїх кандидатів на посаду старост.

За повідомлення місцевого джерела vdalo.info, попри обіцяні провокації, сесія міськради почала роботу без проблем.

" " " "