«Монологи війни» у Хмельницькому.

911

Війна із перших уст, патріотичні пісні та волонтери. У Хмельницькому готуються до прем’єри сучасної вистави «Монологи війни». Вона відбудеться 20 лютого у міському будинку культури. Це дійство можна вважати справжнім соціальним проектом, який вперше організували у місті. Він відрізняється від звичайно театру, бо головні герої – не прості переповідачі чужих історії, а сучасні військові.

Так кожної середи усі учасники майбутньої вистави «Монологи війни» збираються на репетицію. Попереду ще багато роботи, адже кожен викладається на повну, аби показати містянам справжню війну. У виставі – п’ять головний героїв. Усі вони перебували на передовій і боронили державу. Нині для них власна розповідь – як певний крик до молоді та суспільства. Адже вони зі сцени розкажуть, яка вона – війна без прикрас.

Кожен бажаючий міг долучитися до вистави і показати своє бачення подій в Україні. І, головне, вкотре привернути увагу містян на ситуацію, яка відбувається на Сході.

Для глядачів підготували і дещо незвичне та цікаве.

Для бійців мистецтво – це певний спосіб реабілітації після пережитого на лінії фронту. А от для волонтерів, які допомагають для них розкрити головний задум, власна спроба боротьби проти агресора.

Прем’єра «Монологів війни» планується 20 лютого.

 

" " " "