Моторошне вбивство на Хмельниччині: батька вбили на очах у дитини

Чоловіка позбавили життя ударом ножем у груди під час сімейного застілля

1703

На Хмельниччині під час сімейного застілля був убитий чоловік прямо на очах у його дружини та дитини. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася напередодні у місті Славута. 39-річний чоловік, брат дружини вбитого, приїхав до подружжя із Києва погостювати. При цьому слід зазначити, що раніше цей чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за різні порушення, в тому числі і за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

В якийсь момент застілля 39-річний підозрюваний та чоловік його сестри почали конфліктувати.  Зрештою словесна перепалка закінчилася тим, що гість подружжя схопив кухонного ножа та встромив його своєму опонентові у груди. Від отриманих травм чоловік помер прямо на місці інциденту, а лікарі швидкої допомоги лише констатували його смерть. Усе це сталося не тільки на очах дружини, а й на очах їхнього малолітнього сина.

Читайте також: Розкрито вбивство священика на Хмельниччині: подробиці

Правоохоронці, які прибули на місце події, одразу ж затримали підозрюваного. За фактом вчиненого правопорушення в поліції вже відкрили кримінальне провадження за статтею “Умисне вбивство”. У разі доведення вини підозрюваного, йому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

" " " "