Муніципальному оркестру Хмельницького – 25 років.

1486

25 років – на сцені. Хмельницький муніципальний естрадно-духовий оркестр відсвяткував день народження концертом. Артисти добре відомі не лише місцевій публіці, а й далеко за межами області. Послухати улюблені композиції прийшли сотні глядачів.

Відомі композиції – для хмельницької публіки. Муніципальний естрадно-духовий оркестр ювілей відсвяткував грандіозним концертом. Нещодавно кількість артистів в колективі зросла –  більше 50 людей творять сучасну музичну історію на сцені.

Сотні глядачів прийшли послухати улюблені композиції у виконанні музикантів – зал філармонії не вмістив усіх бажаючих.  Таке високе визнання від шанувальників муніципальний  оркестр заслужив завдяки цікавому репертуару та високій самовіддачі при виконанні.

За роки існування оркестру для музикантів ця робота стала справжнім покликом душі. Роман Чернюк грає в колективі вже 15 років.

Колектив на свій день народження зібрав найкращий репертуар– народну музику, джаз та класичні твори.

Привітати артистів прийшли колеги, друзі та палкі шанувальники. У залі панував піднесений настрій, а кожен з номерів викликав шквал аплодисментів.

Глядачі після концерту отримали гарні емоції, а артисти – стимул і далі радувати прихильників  відбірними хітами.

 

" " " "