Ми продовжуємо розповідати про хоробрих жінок. Наша шоста і остання історія про Аллу Кебу

1210

Вони цікаві і винахідливі. Ми продовжуємо розповідати про матерів, які стали номінантами щорічної премії «Мама року». У цьому випуску буде шоста і остання історія про хоробрих матусь. Вона присвячена неабиякій силі духу, яка допомогла молодій жінці стати особливою. Далі про Аллу Кебу, її чоловіка та двох доньок.

Алла Кеба – матір двох дітей– старшої Улянки та молодшої Софійки. А ще у неї надзвичайно розуміючий і креативний чоловік Олексій. Багато років тому Алла мріяла стати вчителькою молодших класів, потім журналісткою. Але за освітою стала юристкою, і навіть працювала вісім років за фахом. Та після народження донечок цілком присвятила себе родині.

Молодша Софійка народилася із синдромом Дауна. Про такі ризики родина знала ще при вагітності, але їхня любов допомогла зробити вибір в користь своєї доньки.

Нині Алла має певні обов’язки у невеликій групі з дітками із синдромом Дауна. Цю організацію з восьми місяців відвідує її молодша донечка. У фейсбуці жінка веде сторінку – блог «Соня–Доня». Ідея з’явилася у чоловіка через місяць після народження Софійки. Саме в інтернеті Алла розповідає про буденності і, звісно, про доньку.

Зараз у них понад тисячу фоловерів, які цікавляться життям маленьких дівчат. Жінка зізнається, їхнє життя набуло інших сенсів, стало ширшим, глибшим та відвертішим.

Для Алли, любов – велика сила, мудрість і сміливість. Вона щиро вірить в особливість кожної жінки, яка наважилася стати мамою незалежно від обставин.

Свою історію Алла Кеба розповіла в рамках премії «Мама року Хмельниччини-2020». Голосування за номінанток триватиме до 30 червня.

" " " "