Мистецьке життя попри карантин: обласна філармонія відкриває свої двері для поціновувачів музики

684

Неоціненний досвід всесвітньо відомого диригента. Червона зона позаду. Хмельницька обласна філармонія може приймати відвідувачів. До цього, кажуть готові цілком і повністю. Адже, навіть попри локдаун, музиканти не сиділи, склавши рук –  вони працювали та відточували свою майстерність. Тим паче, що привід для цього був – неабиякий. Цього тижня до філармонії завітав всесвітньо відомий диригент. З місцевими музикантами він буде записувати платівку.

Близько місяця на Хмельниччині діяли жорсткі карантинні обмеження. Проте, із минулого тижня філармонія може приймати відвідувачів. Перший концерт відбудеться вже 14-го травня.

Якраз у ці дні у Хмельницьку обласну філармонію приїхав всесвітньо відомий диригент Олександр Рахбарі. Який записував у Хмельницькому частину свого альбому, а саме симфонічну частину до опери.

Диригент каже, не сподівався, що у Хмельницькому такі чудові та професійні музиканти. Працювати із ними, додає, одне задоволення. Тому не виключає й подальшу співпрацю.

У філармонії кажуть, приїзд маестро знакова подія не тільки для Хмельницького, але й для України. Його робота із оркестром є неоціненним досвідом.

 

" " " "