На 3D-принтері у Чернівцях надрукували понад 90 захисних медичних щитків для медиків

1104

Волонтерська допомога з використанням сучасних технологій для лікарів, які перебувають на передовій у боротьбі з невидимою інфекцією. На 3D-принтері благодійники з Чернівців надрукували понад 90 захисних медичних щитків для медиків, котрі контактують із пацієнтами з підтвердженим діагнозом COVID-19. Більше про допомогу та тих, хто не залишається осторонь проблем.

Знайомтесь, це Олександр. Чоловік віднедавна займається волонтерською роботою – виготовляє захисні щитки для лікарів, які залучені в боротьбу з коронавірусом. Раніше використовував 3D-принтер радше як хобі, та після того, як вступив до волонтерської групи й побачив, що вкрай бракує засобів індивідуального захисту в медичних закладах, почав допомагати.

Відтак волонтери об’єднали власні сили та ресурси і допомагають тим медичним закладам, які наразі цього найбільше потребують.

Для виготовлення захисних щитків волонтери використовують спеціальний пластик, який їм надає абсолютно безкоштовно одна з фірм, що займається виготовленням сировини для 3D-принтерів.

Лікарі вдячні за таку допомогу. Волонтери ж обіцяють друкувати захисні щитки доти, доки в них буде потреба.

" " " "