На День матері в Хмельницькому народилося 13 малюків

1308

Дванадцятого травня – тринадцять дітей. В Хмельницькому пологовому  впродовж  Дня матері народилося дев’ять хлопчиків та чотири дівчинки.  За традицією тих жінок, котрі стали мамами в цей день, привітав Хмельницький міський голова.

Тринадцять малюків за одну добу. В неділю, 12-го травня, в Україні відзначали День матері. Цього дня в Хмельницькому перенатальному центрі 12-ть жінок стали мамами. Хтось – вперше, а хтось вже втретє.

Уляна Семчук після цих пологів  стала вже  багатодітною мамою. Жінка сама із Городка. Каже, про третю вагітність із чоловіком думали вже давно. Так і сталося – у неї народився хлопчик Ян.

А Ірина мамою стала вперше, але з подвійною радістю – в них з чоловіком зявилося одразу двоє  малюків – братик і сестричка. Жінка згадує, звістка про двійню  для подружжя стала великим сюрпризом.

Вже традиційно тих жінок, які народили в День матері, до пологового приїздить привітати Хмельницький міський голова. Окрім вітальних слів, він  подарував жінкам необхідні дитячі речі та закликав на досягнутому не зупинятися.

" " " "