На День міста народилося 12 малюків.

1125

Дванадцять щасливих родин і стільки ж малюків. 26 вересня у Хмельницький перинатальний центр завітав міський голова Олександр Симчишин. А все для того, аби привітати молодих матерів. Вони народили у святковий день – День міста. Нині усі почувають себе добре та очікують на швидке повернення додому.

Під час святкування Дня міста в Хмельницькому народилося 12 малюків: 6 хлопчиків та 6 дівчат. І за доброю традицією подарунки для новонароджених вручав міський голова. Цього року владою були закуплені  комплекти постільної білизни та захист на дитячі колиски. Вони стануть у пригоді для кожної родини.

Молода матуся Діна очікувала на народження свого синочка аж на початку жовтня. Та її первісток поспішав з’явитися на світ. Відтак вже 24 вересня в неї народився хлопчик Артем вагою 2 кілограми 900 грам. Мати дуже задоволена і своєму щастю завдячує родині і медичному персоналу пренатального центру. Каже, без них просто би не впоралася.

Увесь медичний склад працював в посиленому режимі. Навіть попри труднощі, які виникли під час родових процесів, усі діти здорові і чекають на швидку виписку.

 

" " " "