На Дністрі семеро громадян на човні опинилися у водяній пастці

Рятувальники надали допомогу сімом громадянам, човен яких зламався на Дністрі

957

У Хмельницькій області семеро громадян, котрі прогулювалися човном по Дністру, опинилися у водяній пастці. Про це розповіла прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився напередодні, 20 червня, приблизно о 18:00 неподалік від села Куражин.

За попередніми даними човен, на борту котрого перебувало семеро громадян, вийшов з ладу та почав дрейфувати водами річки за течією в напрямку Чернівецької області. Повідомлення про цей випадок надійшло від небайдужих громадян, котрі помітили, що люди з човну подають на берег сигнали з проханням про допомогу.

Отримавши повідомлення, у вказаний район акваторії річки Дністер вирушили працівники водолазно-рятувального  посту №2 села Рудківці Кам’янець-Подільського району. Рятувальники досить швидко доправили плав-засіб разом із громадянами на борту до берега річки. На щастя, ніхто не постраждав.

Читайте також: у Хмельницькому в замкнених квартирах виявлено тіла двох жінок

Служба порятунку Хмельниччини закликає людей: не запливайте на човні у місця із сильною течією, обов’язково перевіряйте плавзасіб пере виходом на воду та не забувайте мати при собі рятувальний жилет. Пам’ятайте – ці прості правила врятують вам життя!

" " " "