На Дунаєвеччині до смерті забили 58-річного чоловіка

659

Поліція затримала підозрюваного.

Про це інформує пресслужба Національної поліції у Хмельницькій області.

«Подія трапилася вчора, 28 листопада, близько 13.40 години в смт Смотрич, що на Дунаєвеччині. На лінію «102» надійшло повідомлення від фельдшера бригади екстреної медичної допомоги про те, що по вулиці Енгельса на подвір’ї одного з домогосподарств виявлено тіло місцевого жителя із тілесними ушкодженнями», – інформують в поліції.

Патрульний екіпаж поліції, котрий прибув на виклик, виявив тіло місцевого жителя з ознаками насильницької смерті. У вбивстві чоловіка запідозрили господаря будинку, на території якого і знайшли вбитого. Саме на нього вказали сельчани. Поліцейські розшукали та затримали ймовірного вбивцю.

Слідчі встановили, що між чоловіками виникли неприязні відносини. Внаслідок яких 46-річний підозрюваний, у період з 8 по 11 годину ранку, наніс численні тілесні ушкодження вбитому. Бив його у голову та тіло. Отримані травми були несумісні з життям.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Розслідування проводять слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції.

Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення підозри.

" " " "