На фестиваль, не виходячи з дому. Четвертий Rock&Buh відбудеться в онлайн форматі

1259

На початку року у Хмельницькому анонсували фестивальний календар на все літо і осінь. Фактично щовихідних містянампропонували різноманітні розваги – послухати джаз, посмакувати кавою, потанцювати на березі Південного Бугу. Першим у списку був міський рок-фестиваль Rock&Buh. Та вже в березні стало відомо, що всі розваги відміняються у зв’язку із пандемією. Відтак, фестивальна рада вирішила дізнатися думку містян щодо проведення фестивалю онлайн.

Чумацький шлях, STANZA,Мотор’ролла і Зворотня Дія. Це музичні гурти, які стануть хедлайнерами четвертого міського рок-фестивалю Rock&Buh. Традиційно сцену запалювали наприкінці травня, та цьогоріч організатори змушені відмовитися від масштабних заходів. Та фестивальна рада таки вирішила не залишати музичних шанувальників сумувати і швиденько переформатувала фестиваль в онлайн-концерти. Тобто, вже наприкінці червня місцеві гурти таки зіграють свої найзапальніші хіти.

Тобто за цей місяць організатори відзнімуть чотири повноцінних концерти. Місце зйомки поки не розголошують, але обіцяють – усіх здивують локацією і подачею. Згідно положення конкурсу на сцені зіграють і молоді місцеві гурти.

Незмінними залишаться ведучі фестивалю.

Оскільки усі виступи будуть записані, руки музикантів будуть вільні для спілкування онлайн. Відвертий чат створять на платформі ютуб-каналу. Та на цьому родзинки не закінчуються.

Поки остаточної дати проведення фестивалю немає. Тож, стежте за офіційними сторінками Rock&Buh.

 

" " " "