На Хмельниччину завітав Міністр юстиції Павло Петренко.

1816

Реалізація арештованого майна – через прозорі шляхи. На Хмельниччині  Міністр юстиції Павло Петренко презентував систему «СЕТАМ». За нею об’єкти комунальної власності знаходитимуть власників відкрито, що виключає корупційні шляхи. Також Павло Розенко вручив свідоцтва про народження маленьким хмельничанам.

Реалізація комунального майна – без сумнівних схем та відкатів. Так нам практиці має запрацювати система «СЕТАМ», втілення якої на Хмельниччині презентував Міністр юстиції Павло Петренко. Високопосадовець  не без гордості заявив, система «PROZORRO» вже довела свою дієвість.

Хмельниччина стала однією з перших областей, де було укладено договір між обласною радою та Міністерством юстиції України.

Нині країна намагається позбутися старих корупційних схем. Тож впровадження сучасних розробок може стати ефективним стимулом під час децентралізацій них реформ.

Побував Міністр  і на хмельницькому майдані .З нагоди отримання країною безвізу на головній плащі міста студенти  влаштували флеш-моб. Сотні прапорців Євросоюзу замайоріли у руках молоді. Прозвучав і гімн Європейського Союзу.

Для країни, що починає шлях до євроінтеграції саме час для втілення реформ. Освоєння нової програми від Міністерства юстиції відчули і 5 новонароджених хмельничан  та їх батьки. У пологовому центрі  малюки отримали свідоцтва про народження та довідку про реєстрацію. Маленька Крістіна ще не була удома, а вже має офіційний документ з рук Міністра.

Такі зручності оцінили батьки та схвалили лікарі. Адже поява нової людини для сім’ї – чималі клопоти. Тому переваги у таких нововведеннях – зекономлений час та нерви.

Нині малюки спокійно сплять в обіймах батьків, а  колись дізнаються, що стали першопрохідцями нової реформи Міністерства юстиції.

 

 

" " " "