На Хмельниччині 23-річна дівчина вкрала автомобіль та врізалася в дерево

Правоохоронці затримали 230річну жінку, котра викрала у чоловіка автомобіль, привласнила його кошти та потрапила при цьому в аварію

2024

На Хмельниччині затримано 23-річну дівчину, котра вкрала у чоловіка автомобіль, привласнила його кошти, а потім не впоралася з керуванням та врізалася в дерево. Про це розповіла прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася днями в місті Славута на вулиці Миру. Прогулюючись містом нетвереза 23-річна жінка помітила біля військкомату  припаркований та незачинений легковик “Део Ланос”. Дівчина вирішила сісти за кермо та “покататися”, однак далеко від’їхати не змогла. Через брак водійського досвіду жінка не впоралася з керуванням та врізалася в дерево.

Одразу ж після вчинення ДТП зловмисниця покинула транспортний засіб, взявши з собою гроші власника автівки, котрі були в салоні.

Читайте також: У Хмельницькому потрійна ДТП призвела до колапсу транспорту

Працівники групи реагування патрульної поліції затримали зловмисницю на місці події. Наразі їй вже оголосили про підозру у вчиненні незаконного заволодіння транспортним засобом та крадіжці. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

" " " "