На Хмельниччині будують відрізок дороги М-12. Якість проінспектував президент

918

Понад 200 кілометрів доріг Хмельниччини державного значення поремонтують. Про такі амбітні плани розповіли в автодорі. В адмінстрації додають – цього року на такі роботи дорожний фонд виділив понад 3 мільярди гривень.  Об’їздну в сторону Вінниці проінспектував президент. Саме там зараз працює  техніка підрядної організації.

Велике будівництво доріг. На Хмельниччині  оновлення автошляхів триває одразу на кількох ділянках. Капітально підрядники ремонтують 8 відрізків, а поточний середній ремонт – на 5 шматках. В обхід міста Хмельницький триває оновлення автошляху  Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка.

Працює на автошляхах одразу декілька підрядних організацій.Серед них – ШБУ №56.

Задіяли на підприємстві понад 50 одиниць сучасної техніки та близько сотні робітників.А ще дбають про довговічність майбутньої дороги.

За усіма технологічними процесами  ремонту спостерігають  працівники державного науково – дослідного інституту столиці.

Проінспектував будівництво доріг Хмельниччини президент. Голова адміністрації  доповів – в області  декілька ділянок потребували нагального ремонту.

Оглянув Володимир Зеленський і  план розвиткухмельницького аеропорту. На його відновлення потрібно більше ніж мільярд гривень. Тож до проєкту в області планують залучати інвесторів.

" " " "