На Хмельниччині через негоду “швидка” не довезла пацієнта до лікарні

У Денаєвецькому районі кареті "швидкої", котра застрягла в снігу з пацієнтом, довелося допомагати рятувальникам

1337

У Хмельницькій області, як і в багатьох інших районах України, несприятливі погодні умови продовжують вносити свої негативні корективи в роботу працівників швидкої медичної допомоги. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Окрім того, що на багатьох ділянках регіонів якість доріг в принципі є незадовільною, снігові опади за останні дні лише погіршили становище. Через негоду навіть якщо “швидка” доїхала до вас вчасно це зовсім не означає, що вас вчасно довезуть до медичного закладу.

Подібні інциденти з працівниками тих чи інших служб, котрі поспішають на виклик, зараз трапляються чи не кожного дня. Вчорашній день, дев’ятого лютого, теж не став виключенням. У Дунаєвецькому районі неподалік від села Чечельник “швидка” з пацієнтом з’їхала в кювет та застрягла разом з пацієнтом.

Отримавши відповідне повідомлення на вказане місце одразу ж вирушили бійці ДСНС з 33 ДПРП смт Смотрич. За допомогою автомобіля підвищеної прохідності рятувальники відбуксирували «швидку» на дорогу із твердим покриттям, після чого її екіпаж зміг продовжити рух.

Читайте також: На Хмельниччині мати з немовлям не дочекалися на швидку

На щастя цей інцидент, та декілька інших. Котрі трапилися днями, обійшовся без фатальних наслідків. Однак подібна можливість не виключена.

" " " "