На Хмельниччині через онлайн-аукціон можна приватизувати будівлю колишньої аптеки

1638

Шукаєте приміщення під бізнес? У системі «Прозорро.Продажі» є сотні об’єктів у різних регіонах України, доступних для приватизації, зокрема й у Хмельницькій області.

У смт Дунаївці Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на вулиці

В. Чорновола, 23, можна приватизувати частину нежитлової будівлі — колишню аптеку. Її загальна площа — понад 60 квадратних метрів.

Новий власник може відкрити магазин, аптеку, перукарню, хімчистку, оздоровчий заклад тощо. 

Комунальний об’єкт виставила на приватизацію Новодунаєвецька селищна рада. Його стан оцінюють як задовільний. Одноповерхова будівля під’єднана до електромережі, є водопостачання й автономне опалення. Стіни цегляні, перекриття дерев’яне, підлога — дерево й бетон.

Стартова вартість — понад 270 тисяч гривень. Цінові пропозиції прийматимуть до 23 травня, онлайн-аукціон у системі «Прозорро.Продажі» відбудеться 24 травня.

Приватизація через «Прозорро.Продажі»: як це працює вигідно?

Продаж комунальних об’єктів через «Прозорро.Продажі» допомагає поповнювати бюджет громади. Спорожніла будівля отримує друге життя, а бізнес — приміщення для реалізації ідей. Так, з початку повномасштабної війни органи місцевого самоврядування на Хмельниччині провели понад 70 аукціонів з приватизації та заробили до своїх бюджетів понад 62,4 млн гривень.

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

" " " "