На Хмельниччині чоловік вбив односельця під час святкуавання дня його народження

Правоохоронці затримали 30-річного чоловіка, котрий напідпитку до смерті побив односельця

1203

На Хмельниччині правоохоронці затримали 30-річного чоловіка, котрий до смерті побив свого односельця. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився вчора, 13 квітня, о 12:00 в селі Хорошів, що в Білогірському районі.

За попередніми даними, 56-річний місцевий житель влаштував у себе вдома застілля з нагоди нещодавнього дня народження, на котре запросив своїх двох знайомих. В ході сумісного чаркування між іменинником та його 30-річним гостем виник конфлікт. Згодом словесна перепалка переросла в бійку, котра закінчилася фатально. Зловмисник наніс потерпілому численну кількість ударів руками, ногами та палкою. В результаті господар знепритомнів, а через деякий час загинув.

Інший гість потерпілого одразу ж побіг до сусідів за допомогою, котрі викликали поліцію та медиків як тільки побачили жахливу картину.

На момент прибуття працівників екстрених служб зловмисника на місці злочину вже не було. В цей час він перебував біля місцевого магазину, де продовжив пиячити. Там його і затримали правоохоронці.

Читайте також: На Хмельниччині чаркування закінчилося тяжкими тілесними ушкодженнями

До речі, молодик раніше вже мав проблеми із законом. Цього разу йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру за ч. 2 ст. 121 ККУ та обрання йому запобіжного заходу.

" " " "