На Хмельниччині чоловік помстився своєму сусідові забравши у нього життя

Правоохоронці вже затримали зловмисника

987

У Хмельницькій області правоохоронці затримали чоловіка, який через помсту вбив власного сусіда. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельниччини на свій офіційній сторінці у соцмережі “Фейсбук”.

Інцидент трапився сьогодні, 2 листопада, о 08:45 ранку в селі Плужне, що в Ізяславському районі. Про вбивство повідомив до Ізяславської поліції 41-річний місцевий мешканець. Він є старшим братом 39-річного зловмисника, який вбив свого сусіда.

Отримавши повідомлення про злочин на вказану адресу одразу ж вирушила слідчо-оперативна група, експерти та профільні спеціалісти з Головного управління Національної поліції Хмельницької області.

При цьому прямо в ході затримання підозрюваний зізнався у скоєному злочині.

В ході слідчо-оперативних дій поліцейські встановили загальну картину інциденту. За попередніми даними днем раніше один з одним чаркували. Як часто трапляється, в ході розпивання спиртного між товаришами виник конфлікт, який переріс в бійку. Побивши свого опонента, підозрюваний залишив його у своїй оселі без допомоги, яка була йому необхідна через отримані ним в ході бійки травми. Вранці чоловік зізнався у скоєному своєму братові. Свою агресію до загиблого він пояснив тим, що той буцім-то свого часу ображав його матір.

Читайте також: Зірвані уроки: у Хмельницькому повідомили про замінування школи

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

" " " "