На Хмельниччині чоловік, що відсидів за вбивство дружини, проламав череп своєму сину

Важко травмований молодий чоловік перебуває в реанімації

14246

На Хмельниччині 64-річний батько проламав череп своєму рідному сину. Сімейна драма розігралася надвечір 21 березня у селі Січинці Дунаєвецького району, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Обидва чоловіки, 64-річний батько та його 27-річний син, були напідпитку. Між ними виникла суперечка, яка переросла в запеклий конфлікт, а згодом і бійку. Агресивний пенсіонер кілька разів ударив сина по голові.

Важко травмований молодий чоловік ще зміг у стані афекту добігти до магазина, розташованого по-сусідству. Там працює його тітка. Травмований молодик попросив викликати швидку допомогу.

Читайте також: Загадкове вбивство бізнесмена у Хмельницькому: поліція утримується від коментарів

 Побачивши його стан, медки відразу повезли чоловіка до реанімаційного відділення. Там у нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму. Лікарі сповістили про цей кримінальний випадок поліцейських, і ті затримали зловмисника.

До речі, він уже відсидів 12 років за вбивство своєї дружини, матері побитого ним сина. Та історія трапилась у 2004 році. І от тепер нелюд  ледь не спровадив на той світ власного нащадка.

За скоєне цього разу йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

" " " "