На Хмельниччині чоловік забив свою співмешканку на смерть кочергою

Чоловік сам подзвонив до поліції, однак при цьому хотів приховати від правоохоронців правду

1296

На Хмельниччині працівники  Деражнянської поліції отримали повідомлення про смертельне побиття жінки. Про це розповіла прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася сьогодні, 8 грудня, приблизно о пів на шосту ранку. До Деражнянської поліції звернувся чоловік із повідомленням про те, що коли він прокинувся, то знайшов вбитою свою 27-річну співмешканку в одній із кімнат оселі.

Отримавши повідомлення на вказану адресу одразу ж була направлена слідчо-оперативна група. За доволі короткий проміжок часу, в ході якого експерти проводили огляд місця злочину, їм стало зрозуміло, що повідомлення чоловіка не зовсім відповідає дійсності. Пізніше поліцейські вияснили, що жінка була вбита своїм співмешканцем. Напередодні вони влаштували вдома застілля з чаркуванням. Як часто буває, в якийсь момент цивільне подружжя почало конфліктувати між собою.

У кінці кінців конфлікт досяг фази застосування фізичної сили, в ході якої чоловік нещадно побив жінку кочергою. Потерпіла ще деякий час була жива, однак зловмисник не надав їй ніякої допомоги та не викликав лікарів, в результаті чого згодом вона загинула.

Читайте також: Смертельні ревнощі: на Хмельниччині чоловік вбив свою співмешканку

Наразі слідчі відкрили за даним фактом кримінальне провадження за ч.2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідчі дії тривають

" " " "