На Хмельниччині чоловіка відправили за грати через убивство суперника: каже, світ потьмарився в очах

Не сказавши жодного слова, дружина пішла з дому, коли чоловік повернувся із заробітків

1508

В Ізяславському райсуді розглянули справу про заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, розповідає прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Трагедія сталась 6 червня минулого року у селі Клубівка Ізяславського району. Чоловік, якого згодом суд визнає винним у заподіянні смертельних тілесних ушкоджень, побив свого суперника так, що той  помер від завданих ним тілесних ушкоджень.

Історія почалась ще 1 червня, коли винуватець повернувся зі столичних заробітків. Його дружина, не вдаючись до пояснень, залишила двох дітей та щойно прибулого чоловіка і поїхала в село, звідки вона родом. Діти і чоловік чекали її декілька днів, але жінка не поверталась. Тоді чоловік замовив таксі і поїхав у село до хати, яка дісталася дружині у спадок від її батьків. Він хотів забрати її додому.

Читайте також: Загадкове вбивство бізнесмена у Хмельницькому: поліція утримується від коментарів

Однак та виявилась у хаті не одна, а з коханцем. Її законному чоловікові, зізнався він згодом на суді, світ потьмарився в очах. Він не пам’ятає, як ухопив суперника, як і чим його бив, як виволік на вулицю і продовжував бити.

Після того, як суперник знепритомнів, чоловік ухопив дружину, заштовхав її в таксі та сів туди сам. Вони удвох поїхали додому, залишивши скривавленого непритомного коханця на вулиці.

Травми, завдані йому розлюченим 40-річним чоловіком виявились несумісними з життям, і він помер. Отож, уже наступного дня після цієї історії чоловіка затримали.

Суд врахував його позитивні характеристики, а також те, що на утриманні у винуватця двоє неповнолітніх дітей.  Крім того, дружина побитого ним чоловіка заявила в суді, що не має жодних претензій до обвинуваченого. Мовляв, її благовірний одержав заслужене.  Зважаючи на всі ці обставини, суд визнав можливими призначити винуватцеві строк покарання, нижчий за той, що вимагає закон. Однак звільнити його зовсім від покарання Феміда не могла: все-таки на його руках – кров убитої людини.

Зрештою його засудили до п’яти років ув’язнення.

" " " "