На Хмельниччині ДТП могла закінчитися вибухом

У Славутському районі 20-річна дівчина постраждала в аварії

1288

Напередодні, 13 грудня близько о 15:00 на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився в селі старий Кривин, що в Славутському районі. За попередніми даними не змогли розминутися два легковики – Honda CR-V та ВАЗ 21099.

Отримавши повідомлення про аварію, на вказане місце одразу ж вирушила чергова бригада рятувальників. Коли бійці ДСНС прибули на місце події вони встановили, що в одному з транспортних засобів встановлено газову установку. Надзвичайники не стали гаяти часу та хутко відімкнули від живлення акумуляторну батарею автівки, аби уникнути можливого займання та вибуху. Також рятувальники перекрили подання газу до паливної системи автомобіля та подали повітряно-пінний ствол.

При цьому зіткнення транспортних засобів призвело до травмування 20-річної пасажирки. Дівчину доставили в лікувальний заклад у місто Нетішин. За словами лікарів, стан постраждалої задовільний та її життю нічого не загрожує.

Читайте також: Смертельна ДТП на Хмельниччині: вантажівка не розминулась з легковиком, – відео

Усі остаточні причини та обставини аварії наразі встановлюють правоохоронці.

" " " "