На Хмельниччині дві лікарні можуть перепрофілювати для надання допомоги хворим на ковід

Заповненість медичних закладів, де лікують хворих на коронавірус, стрімко зростає

1662

На Хмельниччині стрімко зростає кількість захворювань на ковід, через що місця у спеціалізованих медзакладах скорочуються. На сьогодні заповненість ліжкомісць складає більше 63 відсотків. Про це повідомила напередодні в ході брифінгу заступниця голови облдержажміністрації Оксана Ситницька.

У зв’язку з цим місцева влада розглядає можливість перепрофілювання ще двох закладів охорони здоров’я області для надання медичних послуг інфікованим на коронавірус. Зокрема мова йде про Кам’янець-Подільську та Хмельницьку Центральні районні лікарні. При цьому слід зазначити, що у разі виконання цього плану перепрофільовані ЦРЛ будуть надавати перевагу суто ковід-інфікованим пацієнтам. Тому громадяни, які лікуються від інших хвороб, будуть перенаправлені до Кам’янець-Подільської та Хмельницької відповідно міських лікарень.

Читайте також: Відомий хмельницький журналіст переніс коронавірус: “Все дуже серйозно”

Наразі останні випадки інфікування на Хмельниччині були зареєстровані на ХАЕС, у Патрульній поліції, Гуменецькій сільській раді, Красилівській РДА, Красилівському агрегатному заводі, Камянець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка, Разом з тим деяка кількість захворювань була зареєстрована у 6 закладах освіти: чотирьох школах та 2 ДНЗ.

" " " "