На Хмельниччині двоє чоловіків провалилися під кригу: вижив тільки один

У Хмельницькій області прогулянка кригою обернулася смертю чоловіка

1122

У Хмельницькій області під час прогулянки кригою на ставку загинула людина. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився днями в місті Красилів. Ввечері, приблизно о пів на одинадцяту, на пункт зв’язку служби порятунку надійшло повідомлення про двох чоловіків, які ходили по кризі на місцевому ставку та провалилися, тож потребують негайної допомоги.

Рятувальники не гаяли а ні секунди та прибули на вказане місце якомога швидше. З’ясувалося, що один з потерпілих – чоловік 1988 року народження – перебував приблизно за 10 метрів від берега. Тим часом його товариш 1995 року народження був на 5 метрів далі. Першого потерпілого доставили до Красилівської ЦРЛ. Однак, нажаль, іншого 25 річного молодика врятувати не вдалося. Разом з бійцями ДСНС лікарі провели усі можливі реанімаційні заходи, аби повернути потерпілого до життя, але вони не привели до бажаного результату.

Слід зазначити, що на момент трагедії товщина льоду сягала приблизно трьох сантиметрів.

Тим часом слідство встановлює усі остаточні причини та обставини трагедії.

Читайте також: На Хмельниччині рятувальники двічі допомогли медикам транспортувати хворих

“Рятувальники вкотре звертаються до громадян із проханням не виходити на тонку кригу, адже необдумана поведінка несе пряму загрозу життю. В разі ж нещасного випадку негайно телефонуйте за номером “101”, — пише прес-служба ДСНС.

" " " "