На Хмельниччині двоє правоохоронців врятували молоду жінку

У 28-річної жінки прямо посеред вулиці стався епілептичний напад

1305

Стило відомо про небайдужість, професіоналізм та порядність з боку двох дунаєвецьких правоохоронців, які надали допомогу жінці під час кризової ситуації. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася в Дунаївцях ще перед Новим роком. однак про неї не було нічого відомо аж доки мати потерпілої не звернулася до місцевих ЗМІ, аби ті висвітлили цю ситуацію і люди знали героїв в обличчя.

За попередніми даними прямо посеред центру міста у 28-річної місцевої жительки стався епілептичний напад. Небайдужі люди одразу ж кинулися на допомогу потерпілій. Саме вони зупинили наряд групи реагування патрульної поліції, який як раз проїжджав мимо. У поліцейському авто перебували капітан поліції Вадим Гринишин, Лейтенант Олександр Мельник та старший сержант Віктор Ляшковський.

Вони одразу ж викликали швидку та почали надавати жінці допомогу самотужки. При цьому карета “швидкої допомоги” ніяк не приїжджала, а жінці ставало все гірше. Тоді полісмени вирішили не чекати на своїх колег з медичної служби та транспортувати її до лікарні своїм службовим автомобілем.

Читайте також: У колишньому райцентрі на Хмельниччині поліцейські врятували жінку від самогубства

«Я за цих хлопців буду все життя молитися, бо якби не вони…» — зізналась журналістам матір врятованої жінки.

" " " "