На Хмельниччині фельдшерка переховується від правосуддя

Завідувачку фельдшерського пункту в селі Пижівка викрили на незаконному привласненні бюджетних коштів.

8690

Згідно з рішенням Дунаєвецького районного суду, мешканка села Пижівка Мар’яна Ковальчук, яку викрили на незаконному привласненні 1тисячі гривень бюджетник коштів,  повинна провести за гратами цілий рік. Про це повідомляє видання Vlasti.net.

Жінка обіймала посаду завідуючої фельдшерсько-акушерським пунктом у селі Пижівка, в якому проживає не більше п’яти сотень людей. Дівчині інкримінують службову підробку, за допомогою якої вона привласнила бюджетні кошти у розмірі трохи більше однієї тисячі гривень.

“Доки представники нашої “еліти” провертають незаконні корупційні схеми в багатомільярдних масштабах і спокійно живуть поряд із нами, мати двох малолітніх дітей вимушена бути втікачкою через страх втратити один рік свого життя, провівши його за гратами”, — пишуть у виданні.

Читайте також: далекобійник із Хмельниччини відсидів рік у туркменській колоній та ще залишився винен півмільйона гривень

Також у виданні зазначають, що Ковальчук привласнила бюджетні кошті, вказавши два тижні, які вона провела на території Російської Федерації, як робочі та цілком відпрацьовані. Таким чином вона обдурила державу та отримала незаконні 1172 гривні 99 копійок (за два тижні).

Незважаючи на те, що підозрювана визнала свою провину, суд вирішив бути суворим та відправити її за грати. Тепер поліція розшукує Мар’яну Олегівну щоби взяти її під варту.

 

" " " "