На Хмельниччині горів жіночий монастир, – відео

Через порушення правил експлуатації пічного на Хмельниччині рятувальникам довелося гасити пожежу в жіночому монастирі

1471

Напередодні, другого січня приблизно о 15:00, на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу в одній з будівель на території жіночого монастиря. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився на території жіночого монастиря Святого Великого Благовiрного Князя Олександра Невського, що в с. Черніївка Полонського району.

Отримавши повідомлення про займання на вказане місце вирушили пожежники з двох відділень 17 ДПРЧ з Полонного, їх колеги з місцевого відділення пожежної охорони та представники добровільної пожежної дружини смт Понінка.

На момент прибуття перших вогнеборців вогонь вже встиг охопити 100 квадратних метрів приміщення допоміжної господарчої споруди. При цьому поширення вогню відбувалося досить стрімко, через що існувала загроза розповсюдження пожежі на прилеглі допоміжні споруди та основні будівлі монастирю.

Завдяки професійним та швидким діям вогнеборців вогонь вчасно вдалося локалізувати та недопустити його подальшого розповсюдження. На весь процес ліквідації пішло трохи менше години.

Найбілбш ймовірна причина займання – порушення правил експлуатації пічного опалення.

Читайте також: У Хмельницькому пожежа забрала життя літньої жінки

Всього для ліквідації пожежі було залучено: 16 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Нещасних випадків на пожежі не було.

" " " "