На Хмельниччині грабіжник видер з рук у пенсіонерки пакет із продуктами

Літня жінка поверталася додому з магазину

1489

Грабіж серед білого дня стався у Шепетівці. Тамтешня 79-річна пенсіонерка неквапом поверталася додому з магазину. День був у розпалі, тому жінці навіть на думку не спадало, що хтось може спробувати її пограбувати чи якось скривдити. Та, як з’ясувалось, вона помилялася. Неподалік від мосту, на Подільській вулиці, до неї несподівано підбіг незнайомець та вирвав у жінки пакет із рук. У пакеті були продукти з магазину і гаманець із грішми.

Добре, що жінка мала при собі мобільний телефон, і що вона не розгубилася. Вже за мить пенсіонерка телефонувала в поліцію. Поліцейським, що прибули на виклик, пограбована жінка детально описала прикмети грабіжника.

Читайте також: На Хмельниччині чоловік ледь не спалив живцем свою “колишню”

Завдяки оперативності поліцейський та спостережливості пограбованої містянки, правоохоронцям швидко вдалося вийти на слід грабіжника. А невдовзі його й затримали. Ним виявився 37-річний шепетівчанин, якого вже не раз притягували до відповідальності за майнові злочини.

Затриманому грабіжнику нічого не залишалося, як зізнатись у скоєному. До речі, частину грошей, вкрадених у пенсіонерки, він вже встиг витратити.

" " " "