На Хмельниччині колишній міліціонер став наркоділком

Поліція вже затримала екс-посадовця

1097

На Хмельниччині правоохоронці затримали наркодилера, яким виявився екс-посадовець Хмельницького міського відділу міліції Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Причетність колишнього оперуповноваженого до злочинної діяльності, пов’язаної з виготовленням та розповсюдженням наркотичних речовин, була встановлена Хмельницьким управлінням Департаменту внутрішньої безпеки НПУ у травні цього року.

Після збору необхідної кількості матеріалів правоохоронцями було здійснено оперативну закупівлю наркотичних речовин, аби впіймати зловмисника на гарячому. В ході дослідження було встановлено, що придбана речовина – це амфетамін. Враховуючи обставини слідчий суддя ухвалив та санкціонував проведення працівниками УДВБ НПУ та СУ ГУНП ряду обшуків.

В ході слідчо-оперативних дій було виявлено ряд наркотичних речовин синтетичного та рослинного походження, прекурсори, а також хімічний посуд та обладнання для проведення відповідного синтезу.

Читайте також: У Хмельницькому затримали чоловіка з наркотиками та арсеналом зброї

Наразі колишньому міліціонеру вже оголосили про підозру та образи запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

" " " "