На Хмельниччині комунальники вже використали приблизно половину усієї солі

На автодорогах та тротуарах Хмельницької області місцеві комунальники вже використали приблизно половину від усієї загатовленої солі

1308

У Хмельницькій області за весь період, починаючи з погіршення погодних умов та появи снігових заметів, місцеві комунальники вже використали на автодорогах та тротуарах області приблизно 50% від усієї заготовленої сольової суміші. Про це повідомила служба автомобільних доріг Хмельниччини.

Наприклад, за добу з 17 на 18 січня загалом автодороги Хмельниччини, котрі мають статус державного значення,  розчищали 145 працівників місцевих комунальних служб та 85 одиниць спецтехніки. При цьому протягом доби на жорогах було використано 1240 тон протиожеледних матеріалів.

У загальній кількості за весь період негоди на Хмельниччині вже використали 24 тисячі тонн піщано-сольової суміші та 55 тонн чистої солі, що, як зазначають в обласній САД, становить приблизно 50% від усіх сезонних запасів.

Також в САД додали, що до зимового утримання автодоріг державного значення регіону, протяжністю 2090 кілометрів, залучено шість підрядних організацій. У їх розпорядженні – 279 одиниць техніки, які працюють на зимовому експлуатаційному утриманні шляхів.

Дивіться також: Морози наступають – що робити аби не змерзнути

Водночас дорожники закликають водіїв бути максимально уважними та обережними за кермом взимку, дотримуватись швидкісного режиму та безпечної дистанції. А в разі негоди – перечекати на найближчому об’єкті сервісу чи майданчику для відстою.

 

" " " "