На Хмельниччині оштрафували браконьєра з Тернопільщини

У Чоловіка конфіскували спорядження та зобов'язали сплатити штраф

992

У Чемеровецькому районному суді визнали винним 39-річного мешканця Тернопільської області, котрого підозрювали у вчиненні грубого порушення правил рибальства. Про це повідомили в прес-службі ХАС.

У чоловіка конфіскували 20 м сітки та 40 кг незаконного улову. Також порушник повинен буде сплатити штраф у розмірі 340 гривень.

Порушення трапилося ще в листопаді минулого року на ділянці річки Збруч неподалік від села Боднарівка, що в Чемеровецькому районі. Тоді порушник, скориставшись гумовим човном та риболовною сіткою, котра є забороненим знаряддям для рибальства, виловив 40 кг риби.

“Такими діями він порушив ч. 1 ст. 27, п.п. 3,4 ч. 2 ст. 63 Закону України “Про тваринний світ”, п.п. 1 п. 3.15 Правил любительського та спортивного рибальства, вчинивши адміністративне правопорушення, передбачене частиною 4 статті  85 КУпАП”, – йдеться в ухвалі суду.

Дивіться також: Те, з чим зловили, утилізували. Хмельницький рибоохоронний патруль показав чим браконьєри ловили рибу

При цьому горе-рибалка повністю визнав свою провину та підтвердив правдивість описаних на суді обставин вчиненого ним адміністративного правопорушення.

" " " "