На Хмельниччині підозрюваний у вбивстві ножем відбивався від правоохоронців

На щастя чоловіка вчасно обеззброїли та затримали

2311

У Хмельницькій області підозрюваний у вбивстві напав з ножем на поліцейських, коли ті намагалися його затримати. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився в селі Юхимівці, що в Волочиському районі. Вчора, 12 липня приблизно о 19:00 на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про вбивство. Декілька місцевих жителів заявили, що виявили прямо на вулиці неподалік від церкви тіло свого 69-річного односільчанина з ножовим пораненням в область грудей.

На місце одразу ж виїхали слідчі, оперативники та експерти під керівництвом очільника слідчо-оперативної групи Волочиського відділення поліції, а також керівництво Головного управління Нацполіції в області. Прибувши за вказаною адресою, де проживав ймовірний підозрюваний, поліцейські зайшли на територію приватного домоволодіння 34-річного місцевого жителя. При цьому декілька правоохоронців – начальник поліції області Анатолій Щадило, його заступник Андрій Чайковський та начальник місцевого відділення поліції Олексій Малішевський – зайшли у будинок господаря, щоб провести санкціонований обшук. В якийсь момент хазяїн несподівано вихопив ножа та напав з ним на правоохоронців.

На щастя поліцейські зреагували професійно та швидко, знешкодивши зловмисника перш ніж він зміг нанести їм хоч якісь поранення. Підозрюваного затримали, а в його оселі знайшли речі вбитого ним односільчанина – сумку, в якій було 200 гривень, окуляри, парасольку та пенсійне посвідчення.

Читайте також: На Хмельниччині поліція затримала підозрюваних у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Зловмиснику інкримінують 2 тяжкі статті ККУ – “умисне вбивство вчинене з корисливих мотивів”, та ” Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”. У разі доказу вини підозрюваного у суді, йому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років, або довічне позбавлення волі. Усі обставини інциденту наразі встановлюються слідством.

" " " "