На Хмельниччині підрядник привласнив кошти на ремонт будинку культури

Прокуратура вже направила на посадовця обвинувальний акт до окружного суду

797

На Хмельниччині постане перед судом підрядник, котрий, ймовірно, привласнив собі кошти, виділені на ремонт будинку культури. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури.

Хмельницька окружна прокуратура направила до суду обвинувальний акт за підозрою хмельничанина у шахрайському заволодінні бюджетними коштами, виділеними на проведення капітального ремонту будинку культури в одному із сіл Хмельницького району.

Встановлено, що спритник, не виконавши взяті на себе зобов’язання з ремонту закладу, вніс до документів завідомо неправдиві відомості та завищив вартість робіт на 200 тисяч гривень.

Читайте також: На Хмельниччині затримали шахрая, котрий діяв за схемою “Родич в біді”

 «За результатами досудового розслідування, проведеного слідчими Хмельницького районного управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури, зібрано достатньо доказів вчинення вказаною особою кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 190 (шахрайство, вчинене у великих розмірах), ч. ч. 1, 4 ст. 358 (підроблення офіційного документа та його використання) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні відомства.

 

" " " "