На Хмельниччині почали “відлов”нелегалів, які незаконно перебувають в Україні

Поліція спільно з обласним управлінням Державної міграційної служби України та управлінням Держпраці розпочала операцію "Мігрант"

794

Від сьогодні на Хмельниччині стартувала операція “Мігрант”, в ході якої правоохоронці перевірятимуть іноземних громадян на предмет законності їхнього перебування на території України, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Напередодні в обласному управлінні поліції відбулася спільна нарада представників поліції, Державної міграційної служби і Держпраці. У ході наради всі учасники операції скоординували свої дії.

Читайте також: Із Хмельницького слідчого ізолятора за дев’ять місяців вийшло 36 “випусників”

Треба сказати, що такі операції проводяться не задля “галочки”. Щоразу в ході їх проведення вдається викрити не лише нелегальних мігрантів, які підпільно працюють на підприємствах області, але і більш небезпечних іноземців, які, можливо, давно оголошені в розшук.

Так, упродовж аналогічного місячника, що проводився на Хмельниччині у березні-травні 2019 року, в області було виявлено 187 осіб, які порушили міграційне законодавство. 76 із них виявились нелегальними мігрантами.  Згодом двадцятьом із них заборонили в’їзд на територію нашої держави на термін від 3 до 8 років.

" " " "