На Хмельниччині поліцейські три доби шукали в лісі злочинця, який вчинив тяжкий гріх

Після скоєного зловмисник втік у ліс та, очевидно, сподівався там перечекати, поки його шукатимуть.

2646

У Славутському районі поліцейські вистежили та впіймали зловмисника, якого підозрюють у скоєнні важкого злочину. Чоловік завдав своєму односельцю важкої рани, від якої той міг померти, якби не вчасна допомога інших людей. Три доби вся поліція району була на ногах, шукаючи зловмисника, інформує сектор комунікації  поліції Хмельницької області.

Суперечка між двома односельцями, 28 та 59-річним зав’язалася прямо на сільській вулиці. Обидва чоловіки були напідпитку, тож градус “дискусії” відразу вийшов високий. В якийсь момент той, що молодший, вихопив із кишені ножа та ударив старшого чоловіка у живіт. Той схопився за живіт  і осів. А нападник, замість того аби схаменутись і надати пораненому допомогу, чкурнув у найближчий ліс.

Читайте також: Трагедія на Хмельниччині: пенсіонер застрелив свого приятеля

На щастя, пораненого бідолаху, що стікав кров’ю, помітили односельці та викликали швидку допомогу. Його доправили в районну лікарі і там відразу прооперували. Таким  чином, потерпілому вдалося врятувати життя, однак лік ішов на хвилини.

А зловмисник, тим часом, намагаючись утекти від правосуддя, три дні переховувався в лісах. Проте поліція все одно його вистежила його і затримала. На період, поки триватиме досудове розслідування, його відправили під домашній арешт. За скоєне злочинцеві загрожує від 5 до 8 років колонії.

" " " "