На Хмельниччині поліція затримала підозрюваних у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Обидва злочини трапилися в різних місцях області на п'яну голову

1565

За останню добу на Хмельниччині у різних населених пунктах поліцейськими було затримано дві особи, які підозрюються у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Про це повідомляється на офіційній сторінці Національної поліції України у Хмельницькій області в соцмережі Facebook.

Обидва конфлікти виникли під час розпивання групою осіб спиртних напоїв. Так у селі Яремичі, що у Старокостянтинівському районі, двоє  односельців посварилися після тривалого чаркування. В якийсь момент словесний конфлікт переріс у бійку. При цьому 46-річний підозрюваний схопив ножа і вдарив у груди свого 30-річного опонента. Це призвело до досить поранень у вигляді гемопневмотораксу та пошкодження міжреберної артерії.

Побачивши це, сусідка потерпілого одразу ж викликала карету “швидкої допомоги”, яка згодом забрала чоловіка для госпіталізації. Вже в лікарні працівники медичного закладу повідомили про цей інцидент до поліції.

На місце події вирушили працівники Старокостянтинівського відділу поліції, де і застали згодом зловмисника. Спочатку він намагався заперечувати свою причетність до цього злочину та стверджував, що його товариш приїхав уже поранений. Але під тиском численних свідків події він все ж відступив та зізнався.

Дуже схожий інцидент трапився того ж дня, приблизно о 16:00, у Кам’янець-Подільському. Конфлікт виник у квартирі житлового будинку, що розташований по вулиці Руській. В ході чаркування, між 43-річним чоловіком та його 61-річним товаришем виникла сутичка, яка закінчилася тим, що перший наніс другому декілька ударів кухонним ножем. При цьому 2 удари мали проникаючий характер та пошкодили потерпілому кишківник. Потерпілого госпіталізували та прооперували. Наразі його стан є стабільним.

Читайте також: У Хмельницькому чоловік з ножем напав на жінку

“В обох випадках зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі терміном від 5 до 8 років. Наразі слідчі дії тривають”, — резюмують у дописі прес-служби.

" " " "