На Хмельниччині правоохоронці припинили діяльність тіньової АЗС

Працівники податкової та фіскальної служб Хмельницької області викрили факт незаконної роздрібної торгівлі автомобільним паливом

933

У Хмельницькій області працівники податкової та фіскальної служби викрили та припинили діяльність групи осіб, котрі займалися нелегальною торгівлею газом, бензином та дизельним паливом за допомогою тіньової АЗС. Про це повідомили в ГУ ДПС Хмельницької області.

«З метою недопущення потрапляння на ринок тіньового пального вилучено з обігу 9 тисяч літрів бензину марки А-95, 9,5 тисячі літрів дизельного пального, та майже 10 тисяч літрів скрапленого газу «пропан – бутан», а також ємності з автозаправними колонками, – зазначили у відомстві.

Загалом правоохоронці конфіскували товару на суму приблизно 700 тисяч гривень.

Читайте також: На Хмельниччині поліція викрила у хабарництві керівника відділення військового обліку центру комплектування

За фактом вчиненого правопорушення складено адміністративний протокол у відповідності до частини 1 статті 164 КУаАП (порушення порядку провадження господарської діяльності). Порушникам загрожує покарання у вигляді сплати штрафу розміром від 17 до 34 тисяч гривень з конфіскацією продукції, знарядь виробництва, а також сировини та грошей, котрі були одержані за рахунок тіньової торгівлі.

" " " "