На Хмельниччині правоохоронці врятували жінку від колишнього

Зловмисник напідпитку підпалив автівку своєї колишньої дружини та з сокирою погрожував їй та її родині

645

На Хмельниччині правоохоронці затримали чоловіка, котрий погрожував своїй колишній дружині сокирою та спалив її автівку. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився першого лютого в селі Залісся, що в Чемеровецькому районі. За попередніми даними чоловік з сокирою проник на територію домогосподарства своєї колишньої дружини та почав погрожувати їй розправою. Зі страху за власне життя жінка втекла в оселю та зачинилася в ній разом зі своїми рідними. Тим часом неадекватний колишній вибив вікно в її автівці та кинув у неї сірника, від чого транспортний засіб вмить зайнявся.

Після цього чоловік почав вибивати вікна в будинку потерпілої вікна сокирою, а також декілька разів спробував нею ж пошкодити вхідні двері.

Перелякана жінка викликала поліцію. Вже незабаром на місце прибули правоохоронці та їхні колеги зі служби порятунку. Вогнеборці загасили палаючий автомобіль, в той час як полісмени затримали дебошира. Доречі в ході перевірки драгер показав 1,3 проміле в крові зловмисника.

Пізніше правоохоронці встановили, що деякий час тому затриманий вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень і тільки в листопаді минулого року звільнився із місць позбавлення волі.

Читайте також: На Хмельниччині чоловік до смерті побив свого знайомого

Тепер йому знову може загрожувати до 10 років ув’язнення за скоєне. Слідчі вже оголосили затриманому про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) та ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством). Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

" " " "