На Хмельниччині правоохоронці затримали красилівчанку з вбивство свого чоловіка

Жінка вбила свого співмешканця у святвечір, а потім намагалася видати скоєне за самогубство

1535

На Хмельниччині поліцейські затримали мешканку Красилова, підозрюючи її у скоєні вбивства свого чоловіка. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Хмельницької області.

Трагедія трапилася у Святвечір в місті Красилів. При цьому зловмисниця намагалася видати скоєне за самогубство свого співмешканця.

«Близько 18.40 години 6 січня до поліції надійшло повідомлення від жительки Красилова, в якому вона сказала, що її цивільний чоловік покінчив життя самогубством, штрикнувши себе ножем у серце. Жінка наголосила, що загиблий не так давно переніс операцію, після якої постійно перебував у депресії і час від часу висловлював наміри звести рахунки із життям», – розповіли в поліції.

Отримавши повідомлення на місце події одразу ж були направлені фахівці у складі слідчо-оперативної групи та судово-медичного експерта Хмельницького обласного бюро СМЕ. Оглянувши місце так званого “самогубства” судмедексперт досить швидко спростував версію жінки та вказав на явні ознаки на тілі загиблого насильницької смерті.

«Слідчі ретельно дослідили місце події і з’ясували справжні обставини трагедії», – зазначили поліцейські.

Так слідчі вияснили, що в ході спільного застілля у Святвечір між жінкою та її співмешканцем виник конфлікт. В результаті сварки жінка схопила кухонного ножа та нанесла своєму чоловікові один удар в область лівої частини грудей. Від отриманого поранення 38-річний потерпілий загинув на місці події.

Читайте також: У Кам’янці-Подільському засудили херсонця, що спричинив жорстоке вбивство кам’янчанина

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Правоохоронці затримали жінку. Вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу.

 

" " " "