На Хмельниччині п’яний чоловік заледве не вбив свою цивільну дружину

Трохи залікувавши травми після побиття, жінка пробачила своєму кривднику побої та відкликала заяву із суду

1736

Славутський міськрайонний суд розглянув обвинувальний акт щодо жителя села Понора, який жорстоко побив свою цивільну дружину, йдеться у повідомленні прес-служби суду.

Історія ця недавня, сталась вона 29 вересня цього року. Тож скривджена жінка ще й не встигла до кінця залікувати всі травми, які наніс їй п’яний чоловік. А він того вечора був добряче п’яний. Спочатку влаштував із жінкою сварку, а згодом заходився товкти її кулаками.

Він повалив жінку на підлогу і тричі щосили ударив її кулаком у голову. Жінка намагалась чинити опір, однак у неї не вистачило сили дати відсіч знавіснілому п’яниці. Тож він витягнув її надвір і там продовжив тортури.

Нападник знову кинув її на землю, сів на неї, притиснувши свою жертву до землі та заходився товкти жінку із потрійною люттю.  Чимдуж бив кулаком, намагаючись поцілити їй в обличчя. Практично кожний його удар досяг цілі. Згодом медики виявили у жінки закриту черепно-лицьову травму з кількома переломами, крововилив у пазуху верхньощелепної кістки справа та гематому правого ока.

Експерти класифікували завдані травми як тілесні ушкодження середньої тяжкості, за які чоловік конкретно мав би “сісти”. Однак на суді сталося непередбачуване. Жінка, яка ще остаточно навіть не оправилась від травм, заявила, що вона відмовляється від свого обвинувачення, бо мовляв, вже встигла помиритись зі своїм кривдником.

Отож, судді нічого не залишалось, як закрити кримінальне провадження у зв’язку з тим, що потерпіла відмовилась від обвинувачення.

" " " "