На Хмельниччині рецидивіст із Сумщини зарізав молодого чоловіка

Убивцю вдалося оперативно затримати

2294

На Хмельниччині поліція затримала 41-річного жителя Сумської області, якого обґрунтовано підозрюють у вбивстві 27-річного жителя Славутського району, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Вранці 11 лютого жителі села Перемишель Славутського району виявили під парканом закривавлене тіло свого односельця. Очевидно 27-річного чоловіка було вбито ще звечора, бо він вже встиг заклякнути.

До села терміново викликали поліцейських, і ті почали розслідування. Як з’ясувалося, загиблий місцевий молодик ізвечора пиячив зі своїм новим приятелем – 41-річним жителем Сумщини. Чоловік приїхав в нашу область на заробітки. У своєму “послужному списку” він уже мав кілька судимостей та, очевидно, полюбляв прикладатися до чарки.

Тож підозра відразу впала на нього. Тим більше, що сумчанина в селі вже й слід прохолов. Поліцейські терміново почали розшуки підозрюваного, і вже 12 лютого їм вдалося затримати чоловіка неподалік від залізничного вокзалу у Славуті. Заперечувати очевидне не було сенсу, і затриманий вимушений був зізнатися у вбивстві. Він розповів, як усе було.

Читайте також: Вбивство дворічної давності у Хмельницькому: обвинувачена каже, що справа сфабрикована слідством

Події розвивалися за класичним сюжетом: спільна пиятика, сварка, бійка і продовження бійки вже надворі. Саме там сумчанин вихопив із кишені ножа та наніс своєму опоненту кілька ударів у шию та живіт. Цього виявилось досить, щоби  спричинити смерть молодого чоловіка.

Свій скривавлений одяг та ніж убивця сховав на пустирі – сподівався, що там його не знайдуть.

Підозрюваного затримали і сьогодні вирішуватимуть питання про обрання йому запобіжного заходу.

" " " "