НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ РОДИНІ ЗАГИБЛОГО ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ПОДАРУВАЛИ  НОВЕ ПОМЕШКАННЯ

172

З 2016 року боронив Україну від російських окупантів, був морським піхотинцем. Розповідає про загиблого чоловіка Олексія Багрія його дружина Марія. Олексій родом із Хмельниччини, та до початку повномасштабного вторгнення разом із сім’єю проживав у Миколаєві. 9 квітня Олексій трагічно загинув у Маріуполі, тож дружина із двома маленькими дітьми переїхала до батьків полеглого чоловіка.

Власний будинок сім’ї подарувала американська благодійна організація August Mission. Від початку війни американські друзі підтримують Хмельниччину гуманітарною допомогою. Потім вирішили – потрібно підтримати і вимушених переселенців. і родин захисників. Із пошуком таких сімей допомогли у ГО «Волонтери Поділля».

У планах американських волонтерів придбати будинки для 10 сімей. Кажуть, зупинятися у початому не будуть, адже підтримка таким сім’ям надзвичайно потрібна.

Купівля будинку це лише початок допомоги для сім’ї Марії Багрій. Далі американські друзі планують допомогти родині і з облаштуванням побуту, закупівлею сантехніки та опалювального обладнання.

Родина захисника вже планує переїзд у новий будинок. Пані Марія каже, будинок великий та просторий, і дітям тут подобається.

" " " "